Műszaki fordítás

Műszaki fordítás a Bilingua fordító és tolmács irodával Kecskeméten. Műszaki angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, szerb, horvát, cseh, szlovák, orosz, román, ukrán, lengyel fordítás.

Műszaki fordítás készítéseA műszaki fordításról

A műszaki fordítás komoly szaktudást, tapasztalatot igényel a fordítók részéről. Műszaki fordításhoz nem elég az idegen nyelv ismerete, kellőképpen jártasnak kell lenni a szaknyelv területén. Műszaki fordításokat azon szakembereink végeznek, akik kellőképpen jártasak a szaknyelvben, felsőfokú műszaki nyelvvizsgával rendelkeznek. Az esetek többségében a fordításokat anyanyelvű szakfordítók végzik.

A technika rohamos fejlődése maga után vonja az újabb és újabb kifejezések megjelenését, melyek hamar bekerülnek a műszaki nyelv terminológiájába. Szakembereink folyamatosan továbbképzőkön vesznek részt, valamint autodidakta módon is képezik magukat. Így bármilyen műszaki szöveg fordítását képesek elvégezni rövid idő alatt, és munkájukat a precizitás, a kiváló minőség jellemzi.

Milyen nyelveken készítünk műszaki fordítást?

Angol, német, spanyol, francia, olasz, portugál, szerb, horvát, szlovén, cseh, szlovák, lengyel, ukrán, orosz, román.

Milyen szövegeket fordítunk?

Használati utasítás fordítás, kezelési utasítás, kézikönyv, gépkönyv, karbantartási utasítás, beüzemelési útmutató, gépleírás, gép specifikáció, termékleírás, játék leírás fordítása, műszaki rajz, tervrajz fordítása, építési engedély, épületgépészet, épületvillamosság, statika, geodéziai szöveg fordítás, kohászati szöveg fordítás, gépgyártás, villamosság, hidraulika, bányászati fordítás angolra, németre, spanyolra, olaszra, franciára, szerbre, horvátra, románra, szlovákra, csehre és más nyelvekre. Bács-Kiskun megyei fordító iroda segít Önnek a műszaki fordításokban.

Nyelvpárok, amelyeken műszaki fordítást vállalunk

Cégünk, a Bilingua a legkülönfélébb párosításokban tudja vállalni műszaki szövegek fordítását. Közel 40 idegen nyelvre fordítunk, többségükben európai nyelvekről van szó. Amit tudnia kell a megrendelőnek, az az, hogy nemcsak magyarral párosítjuk az idegen nyelvet, hanem vállaljuk az idegen nyelvről idegen nyelvre való fordítást is: pl. angol-francia, francia-angol, szerb-angol és fordítva, horvát-angol, angol-horvát, olasz-szerb és fordítva stb. A nyelvpárokról érdeklődjön telefonon.

Műszaki fordításMűszaki fordítás-lektorálás

Fel szeretnénk hívni kedves megrendelőink figyelmét arra, hogy a mindenkori igényhez igazodva végzünk lektorálást is. Vannak esetek, amikor csak ún. nyersfordításra van szükség, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy egy-egy műszaki szöveg megértésre kerüljön. Viszont ha a megrendelő hivatalos formában is meg szeretné jelentetni a fordítást, akkor szükséges a lektorálás.

A lefordítandó szöveg eljuttatásának módja

A legegyszerűbb valamint leggyorsabb módja annak, hogy eljusson hozzánk a szöveg, nem más, mint az internet. Online elküldi nekünk email címünkre, és mi kevesebb mint 60 perc alatt elküldjük Önnek árajánlatunkat, és ha kívánja, ugyancsak emailben küldjük vissza a kész munkát.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, győződjön meg róla, hogy versenyképes árakkal dolgozunk! Várjuk jelentkezését! Legyen Ön is ügyfélcsapatunk állandó tagja!

Hívjon most: 06 30 21 99 300!