Portugál fordítás

Hivatalos portugál fordítás készítésePortugál fordítás a kecskeméti Blilinguával, magyar portugál és portugál magyar fordítás készítése, lektorálás, tolmácsolás.

A portugál nyelv az újlatin nyelvekhez tartozik, akárcsak a román, olasz spanyol. A világon közel 200 millió ember anyanyelve, ugyanakkor hivatalos nyelve természetesen Portugáliának, de Brazíliának és Angolának is. Világszerte számos portugál nyelven kommunikáló emigráns él.

Hivatalos portugál fordítás

Kecskeméti Bilingua Fordítóirodánk hiteles fordítást nem vállal, azt csak az OFFI készíthet, de hivatalos fordítást igen. Cégünk kétnyelvű záradékban vállalja, hogy a forrásnyelvi szöveg megegyezik a célnyelvi szöveggel. Bélyegzővel is ellátjuk a hivatalos iratot.

Gyakori fordítások

  • karantén határozat
  • hulladék engedély
  • alapító okirat
  • meghatalmazás
  • apasági nyilatkozat
  • műszaki vizsga jegyzőkönyv
  • ambuláns lap
  • adóigazolás

Munkavállalás Portugáliában

Ha Portugáliában szeretne munkát vállalni, akkor bizonyára szüksége lesz hivatalos okmányainak portugál nyelvre való fordítására is. Kecskeméti irodánk rövid határidővel, versenyképes árral vállalja hivatalos dokumentumainak fordítását. Portugál fordítás Bács-Kiskun megye területén a Bilingua fordító iroda segítségével.

Javasoljuk, hogy munkaszerződését is fordíttassa le, hogy tisztában legyen azzal, hogy mit ír alá! Ha önnek nem felelnek meg a szerződésben foglaltak, akkor nem köteles elvállalni a munkát! Ne hagyja magát kihasználni, mi lefordítjuk szerződését is a kívánt nyelvre a lehető legkedvezőbb áron.

Portugál szakfordításPortugál szakszövegek fordítása

Az általános szövegeken kívül vállaljuk szakszövegek fordítását is. A szakszövegek fordítását profi portugál szakfordító végzi, aki minőségi munkát képes végezni akár extra rövid határidő alatt is.

A fordítás megrendelésének menete

Megrendelheti a fordítást online vagy telefonon, postai úton. Az online ügyintézés a lehető leggyorsabb, mert megtakarít vele időt és pénzt. Levelére mi egy órán belül válaszolunk, és a megegyezett határidőre visszaküldjük Önnek az elkészült munkát. Elérhetőek vagyunk bármely napszakban, hétvégeken és ünnepnapokon is.

Ha profi portugál fordításra van szüksége, és szeretné ezt a lehető legolcsóbban, illetve a lehető legrövidebb időn belül elintézni, akkor válasszon bennünket! Mi segítünk Önnek szót érteni a világgal.

Hívjon bennünket most, kérje árajánlatunkat, használja kalkulátorunkat, meglátja, nem fog csalódni bennünk! Legyen Ön is ügyfelünk! Várjuk mihamarabbi jelentkezését! Ne habozzon, meglátja, kellemes meglepetés éri!

kecskemet_forditoiroda