Német fordítás

Német fordítás KecskemétNémet fordítás, szakfordítás, tolmácsolás Kecskeméten a Bilingua Fordítóiroda segítségével. 

Magyar-német és német-magyar fordítás készítése Kecskeméten rövid határidővel és kitünő árak mellett. Hivatalos német fordítás, német tolmácsolás (szinkron és konszekutív, konferencia tolmácsolás) az Ön igényei szerint. Bács-Kiskun megyei fordító iroda segít Önnek a német fordítások terén. Hívjon minket most!

Mit érdemes tudni a német nyelvről?

A német nyelvről tudjuk, hogy a germán nyelvcsaládba tartozik, és a világon több mint 130 millió ember beszéli. Több országban is hivatalos nyelvként tartják számon: Ausztria, Németország, Svájc, Dánia, Belgium stb. Ezekben az országokban, mivel a fejlett nyugathoz tartoznak, sokan próbálnak munkát vállalni, viszont elengedhetetlen feltétele a munkavállalásnak a nyelv ismerete.

Lehet, hogy jó néhányan beszélik ugyan a német nyelvet, de arra már nem mernek vállalkozni, hogy egy hivatalos szöveget lefordítsanak. Az is feltétele a munkavállalásnak, hogy a leendő munkavállaló oklevéllel bizonyítsa, hogy rendelkezik végzettséggel az illető szakterületen.

Ebben segít Önnek a Bilingua fordító iroda! Anyanyelvi német fordítás, lektorálás akár a hétvégén is. A lehető legrövidebb határidőn belül lefordítjuk Önnek a kívánt dokumentumot, amellyel igazolni tudja szakképesítését a munkaadónál. Ugyanakkor a munkaadó által készített munkaszerződést is lefordítjuk Önnek. Ez nagyon fontos, mert nem mindegy, hogy mit ír alá, nem mindegy, hogy érti-e a szöveget, vagy nem.

Német fordításHivatalos német fordítás, záradékos fordítás

Hivatalos iratok fordítása németről magyarra és magyarról németre a kecskeméti Bilingua segítségével, elérhetőek vagyunk az év szinte minden napján, német gyorsfordítás, szakfordítás megbízható fordítók által. Amit a leggyakrabban kérnek tőlünk:

  • bizonyítvány fordítása magyarról németre (középiskolai érettségi, gimnáziumi érettségi bizonyítvány, nyelvvizsga bizonyítvány fordítása német nyelvre)
  • oklevél, egyetemi és főiskolai diploma fordítása német nyelvre
  • német orvosi és egészségügyi szakfordítás (tankönyv, kézikönyv, lelet, orvosi szakvélemény, kórházi zárójelentés, betegtájékoztató fordítása németre, betegség leírás, anamnézis, epikrízis fordítás németre, pszichológiai és pszichiátriai szövegek fordítása)
  • német műszaki szakfordítás (kézikönyv, használati utasítás, felhasználási utasítás, karbantartási utasítás, termék leírás fordítása német nyelvre, tájékoztató, műszerleírás fordítás, mérnöki és energetikai, villamossági fordítás, építészeti német fordítás, tervrajz, építési engedély fordítása)
  • német jogi fordítás Kecskeméten (szerződések, megbízás, megállapodás, együttműködési szerződés, adásvételi szerződés fordítása németre, gépjármű forgalmi fordítás)
  • német gazdasági és kereskedelmi szöveg fordítás (marketing, pr, hr, pénzügy, könyvelés, adózás, könyvvitel, számvitel, prezentáció, céges dokumentumok, üzleti levelezés fordítása német nyelvre gyorsan és szakszerűen, mailek fordítása, weboldal fordítás német nyelvre)

Ha szükséges, akkor hivatalos fordítást végzünk, melyet kétnyelvű záradékkal látunk el. ha tudni szeretné, hogy mit tartalmaz munkaszerződése, akkor küldje el nekünk a dokumentumot akár online, és mi lefordítjuk Önnek!

A kecskeméti Bilingua fordítói

Fordító és tolmács irodánk munkatársai kellemes, barátságos környezetben várják Önt cégünk székhelyén. Szakfordítóink komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért gyors és minéségi munkát végeznek. Folyamatosan képzik magukat, lépést tartanak a német nyelvet érintő változásokkal, stílusirányzatokkal stb. Munkájuk a hobbijuk!

Német fordítás, tolmácsolás áraink

A Kecskeméti Bilingua Fordítóiroda a konkurens cégekkel ellentétben alacsonyabb árakkal dolgozik. Felvetődhet Önben a kérdés, hogy miért? Ennek több oka is van. Az egyik ok az, hogy ÁFA mentesek vagyunk, és így az árra nem tettünk ÁFÁt.

Másik ok az, hogy megrendelőink elégedettek legyenek velünk, és visszatérő kliensekké váljanak. Mert ugye mindenkinek megéri: Önnek mint megrendelőnek azért, mert olcsóbban jut hozzá az elvégzett munkához, nekünk mint munkavállalónak pedig azért, mert ügyfélkörünk így bővül, és visszatérő megrendelőkkel is tudunk dolgozni.

Hivatalos magyar német fordítás készítése Kecskeméten a Bilingua Fordítóirodában.

Kérje árajánlatunkat most!

kecskemet_forditoiroda