Horvát fordítás

Magyar horvát hivatalos fordítás KecskemétHivatalos magyar horvát fordítás Kecskeméten a Bilingua Fordító iroda segítségével, horvát szakfordítás, tolmácsolás egész évben!

Kecskeméti Bilingua fordító és tolmács irodánk közel 40 nyelven vállalja különböző szövegtípusok fordítását. Ezen nyelvek között természetesen ott van a horvát nyelv is.

A horvát nyelvről röviden

A horvát nyelv, akárcsak a szerb, az indoeurópai nyelvcsalád délszláv ágához tartozik. Kb. 7 millió ember beszéli a horvát nyelvet.  Horvátországon kívül hivatalos nyelve Bosznia-Hercegovinának.  Hazánkon kívül még számos országban beszélik a horvát nyelvet, Romániában, Ausztráliában, Amerikában stb.

Munkavállalás Horvátországban-hivatalos iratok fordítása

Az utóbbi években Horvátország jelentős turisztikai fejlődésen ment át. A turizmus maga után vonja a munkavállalást is. Egyre többen vállalnak hosszú távú vagy idény munkát pl. a horvát tengerparton. A hivatalos munkavállalás egyik elengedhetetlen feltétele a munkaszerződésen kívül  a képesítésről szóló okirat csatolása. Cégünk vállalja, hogy rövid idő alatt lefordítja hivatalos iratait horvát nyelvre. Hivatalos fordítást készítünk, melyet ellátunk horvát és magyar nyelvű záradékkal egyaránt, melyben vállaljuk, hogy az eredeti szöveggel megegyezik a fordítás. Bélyegzővel is ellátjuk az iratot. Horvát fordítás Bács-Kiskun megyében, Kecskeméten és az egész országban.

Magyar horvát fordításSzövegtípusok, melyeket horvát nyelvre fordítunk

Horvát gazdasági fordítás

Üzleti és gazdasági horvát fordítás anyanyelvi szakfordító bevonásával, marketing, közgazdaságtan, PR és HR szöveg fordítása rendkívül gyorsan. A Kecskeméti Bilingua Fordítóiroda büszke rá, hogy akár nagyobb terjedelmű szöveget is viszonylag rövid idő alatt képes horvátra fordítani, vagy horvátról magyarra.

Horvát jogi fordítás

Bármilyen jogi dokumentum fordítása horvát nyelvre anyanyelvi horvát fordító segítségével, gyors ügyintézés, 1-2 napos elkészülés, gyors horvát fordítás készítése Kecskeméten. Adásvételi szerződés, megbízási szerződés, együttműködési szerződés, megbízás, bírósági végzés, határozat, kérvény, kérelem, rendőrségi papír fordítása horvát nyelvre.

Horvát weboldal fordításaHorvát weboldal fordítás

Sok cég szeretne megjelenni a külföldi piacokon termékeivel, szolgáltatásaival, ehhez kínálunk mi segítséget a több éves tapasztalataink alapján. Magyar weboldal fordítása horvát nyelvre gyorsan és szakszerűen. A horvát weboldal fordítás esetén SEO / Keresőmarketing tevékenységekben is tudunk Önnek segíteni, elárulhatunk néhány titkot, hogyan szerezhet több látogatót a honlapjának. Webshop fordítás horvátra, horvát website fordítás itthon. A horvát nyelven kívül természetesen szerb nyelvre is le tudjuk fordítani a weboldalát rövid idő alatt, illetve más szláv (cseh, szlovák, lengyel, ukrán, orosz) és dél-szláv nyelvekre is, mint amilyen például a szlovén.

horvát fordításBármilyen szövegtípus fordítását vállaljuk, legyen az turisztikai, reklám, szakdolgozat, publikáció, használati utasítás, műszaki szöveg stb. A szöveg formátuma gyakorlatilag bármi lehet, wordtól elkezdve PowerPointos bemutatón át a scannelt szövegekig.

A horvát fordítás megrendelése – az elkészült munka eljuttatása

A megrendelő választja ki, hogy milyen módon juttatja el hozzánk a szöveget: emailben, telefonon, postai úton, személyesen, futárral. Ugyanígy a megrendelő dönti el azt is, hogy milyen úton juttassuk vissza az elkészített munkát.

Néhány szó a horvát fordítás árakról

Kalkulátorunkat használva meggyőződhet arról, hogy versenyképes, alacsony árakkal dolgozunk. De kérhet árajánlatot telefonon keresztül, illetve emailben. Ön elküldi nekünk a fordításra várószöveget, mi egy óra alatt a válaszlevélben elküldjük árajánlatunkat!

Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel kedveskedünk!

Fordítás díjaAz elvégzett munka díját CIB bankos bankszámlánkra utalhatja. A számlaszámot az egyeztetést követően adjuk meg.
Válassza horvát fordításhoz a kecskeméti Bilinguát! Legyen Ön is üdvözölve ügyfeleink között!

Várjuk mihamarabbi jelentkezését!

kecskemet_forditoiroda