Francia fordítás

Professzionális francia fordításFrancia fordítás készítése a Bilinguával Kecskeméten, magyar francia és francia magyar hivatalos fordítás rövid idő alatt. 

Kecskeméti Bilingua fordító és tolmács irodánk vállalja francia-magyar valamint magyar-francia szövegek fordítását rövid határidővel a lehető legkedvezőbb áron. Kérje ajánlatunkat online!

A francia nyelvet közel 300 millióan beszélik a világon, az újlatin nyelvekhez tartozik. Nyelvrokonai a román, olasz, portugál valamint a spanyol nyelv. Franciaországon kívül Belgiumban, Luxemburgban, Svájcban, Romániában, Magyarországon is rengetegen beszélik. Anyanyelvi francia szakfordító segít Önnek a minőségi francia fordításban.

Francia fordítóink

Fordító és tolmács irodánk kiváló felkészültségű, anyanyelvi szinten beszélő francia szakfordítókkal dolgozik. A fordítás illetve tolmácsolás is egy szakma, állandó készenlétet, önképzést igényel. A Bilingua olyan professzionális fordítókkal dolgozik, akik a lehető legrövidebb határidő alatt teljesítik a megrendelést, hétvégeken, sőt ünnepnapokon is vállalnak munkát, sőt, extra rövid határidőt is bevállalnak. Mondhatjuk azt is, hogy bármelyik napszakban állnak az ügyfél rendelkezésére.

A Bilingua kecskeméti fordító és tolmács iroda elérhetőségei

  • hívjon bennünket a megadott telefonszámon
  • írjon nekünk elektromos levelet
  • küldjön hagyományos levelet postai úton

Franciaország, fordításHogyan juttathatja el hozzánk megrendelését?

A fordításra váró szöveget tudjuk fogadni székhelyünkön, postai úton vagy emailben. Ha Önnek sürgős a munka, akkor a leggyorsabb módja a szöveg eljuttatásának az internet. Bármilyen formátumú szöveget fogadunk, legyen az scannelt, Wordben írva, PowerPointos stb.

Mi olyan formátumban küldjük vissza a szöveget, illetve olyan módon, ahogyan azt Ön kívánja.

Milyen típusú szövegek fordítását vállaljuk francia nyelvről magyarra illetve magyar nyelvről franciára?

A szöveg témája bármi lehet: orvosi, műszaki, elektronikai, oklevél, hivatalos levél, reklámszöveg, használati utasítás stb.

Weboldal fordítása franciáraWeboldal francia nyelven

Ha weboldalát szeretné többnyelvűvé tenni, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Az üzleti siker titka a többnyelvűség! Ha weboldala nemcsak magyar nyelven van publikálva, hanem olyan idegen nyelven is, amely több országban hivatalos nyelv is, akkor sokkal több potenciális üzletfelet tud szerezni magának.

Mi szívesen segítünk Önnek, hívjon bennünket most, és kérje árajánlatunkat!

kecskemet_forditoiroda