Szerb fordítás

Hivatalos szerb fordításSzerb fordítás Kecskeméten – válassza a Bilingua fordító és tolmács irodát, elérhető árak, rövid határidők, fordítás egész évben!

A szerb nyelv az indoeurópai nyelvcsaládhoz tartozik azon belül is a szláv ág délszlávi csoportjához. A világon körülbelül 11 millióan beszélik ezt a nyelvet. Szerbia, Koszovó, Bosznia-Hercegovina hivatalos nyelve, de beszélik Montenegróban, Magyarországon, Romániában, Szlovéniában, sőt még Ausztráliában is.

Kecskeméti Bilingua fordító irodánk különböző szakterületeken vállal szerb fordítást:

 • idegenforgalmi prospektusok, katalógusok fordítása szerb nyelvre
 • reklámszövegek
 • jogi szövegek, szerződés, megállapodás, együttműködési szerződés, megbízási szerződés, adásvételi szerződés, bírósági határozat, végzés, rendőrségi iratok, jegyzőkönyv fordítása szerb nyelvre
 • műszaki szövegek, használati utasítás fordítása szerb nyelvről magyarra vagy magyarról szerbre, gépkönyv, kézikönyv, karbantartási útmutató, beüzemelési kézikönyv, termékleírás, gépleírás, játék leírás fordítása, specifikáció, műszaki terv fordítása,
 • orvosi szakszövegek, kórházi zárójelentés, orvosi szakvélemény, betegségleírás, gyógyszerleírás, betegtájékoztató fordítása szerb nyelvre
 • használati útmutatások
 • kereskedelmi szövegek, üzleti levelezés, email fordítása szerbre akár napi szinten is, prezentáció, bemutatkozó levél, árajánlat, marketing szöveg, PR és HR szöveg fordítása szerbről magyarra
 • hivatalos oklevelek, bizonyítvány, érettségi bizonyítvány fordítása szerbről magyarra, egyetemi diploma fordítás, főiskolai oklevél fordítása hivatalosan szerb nyelvre
 • weboldalak, webshop, honlap fordítása szerb nyelvre, szálloda, panzió weboldal fordítás elérhető árak mellett és gyorsan, film fordítás, dvd fordítás, film felirat fordítás szerbről magyarra
 • egyéb

Szerb szakfordítóSzerb szakfordítóinkról

Irodánk anyanyelvi szerb fordítókkal dolgozik, akik folyamatosan képzik magukat, komoly szakmai háttérrel rendelkeznek, sok éve végeznek fordítói munkát, mely nem is munka számukra, hanem hivatás.

Munkájuk a hobbijuk, ezért bármikor elérhetőek, hétvégeken is szívesen dolgoznak, sőt, ha a megrendelőnek sürgősen szüksége van a fordításra, akár ünnepnapokon is elvégzik a munkát. Szerb fordítás Bács-Kiskun megyében, Kecskeméti Fordítóiroda segít Önnek a szerb nyelv kapcsán a hét minden napján, akár még vasárnap is és más délszláv nyelvek esetén, magyar horvát fordítás készítése gyorsan.

Mindamellett, hogy gyorsan és precízen dolgoznak, minőségi munkát végeznek,  igényesek arra, amit kiadnak a kezükből, céljuk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a fordítással.

website forditasWeboldalfordítás szerb nyelvre

Használja ki az internet adta lehetőségeket, publikálja honlapját szerb nyelven is. Weboldal fordítás szerb nyelvre, szerb honlap lokalizáció, fordítás. Amint látja, a világ bármelyik részén élnek szerb nyelven beszélő emberek, akik természetesen, másokhoz hasonlóan, szívesen böngészik az internetet. Szerb anyanyelvű ember szerb oldalakat keres, így ha Ön lefordíttatja weboldalát erre a nyelvre, a világon bárhol élő szerb ember olvashatja, és az Ön potenciális ügyfele válhat belőle.

Árajánlatkérés szerb fordításra

Anyanyelvi szerb fordító segít Önnek leküzdeni a szerb nyelv jelentette akadályokat. Több módon is értesülhet árajánlatunkról. Kérheti személyesen irodánkban, vagy telefonon, illetve időt és pénzt spórolva online. Használja kalkulátorunkat, és ha megfelel Önnek árajánlatunk, várjuk jelentkezését!

Online árajánlatkérésre perceken belül válaszolunk, megkönnyítjük az Ön dolgát azzal is, hogy otthonából, interneten keresztül intézhet mindent.  A siker titka a jó kommunikáció! Kecskeméti Bilingua fordító és tolmács irodánk segít Önnek szót érteni a világgal!

Tolmácsolás szerb nyelven

Anyanyelvi fordító és tolmács kollégáink szerb tolmácsolást is vállalnak elérhető árak mellett a következő területeken:

 • szerb szinkron, szimultán tolmácsolás
 • szerb konszekutív tolmácsolás
 • szerb konferencia tolmácsolás
 • szerb kísérő vagy követő tolmácsolás

Szerb fordítás rendelésSzerb fordítás rendelése

A szerb fordítást megrendelheti online vagy telefonon. A weboldalunk jobb oldalsó mezőit kitöltve és a fájlt csatolva elküldheti nekünk a fordítandó szöveget. A legtöbb fájl típust képesek vagyunk fogadni és feldolgozni.

Tekintse meg szerb fordítás áraink, vagy számolja ki saját maga az azonnali árajánlat számlálónkkal, hogy mennyibe kerül a fordítás. Másolja be a szöveget, vagy adja meg a karakterek számát ha tudja (a word programnak a Review fül alatt van egy Word Count programja, ami megszámolja Önnek a karaktereket).

Hogyan fizethet az elkészült fordításért? Fordítás díja

A fordítás díját rendezheti befizetéssel, vagy átutalással a CIB Banknál vezetett számlánkra, melynek száma: 10700505 64281311 51100005. Miután a pénz megérkezett máris küldjük Önnek a fordítást. Céges megrendelés esetén fizetés számla ellenében 8 napon belül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Hivatalos szerb fordítás készítése anyanyelvi  fordítók által Kecskeméten és az egész országban!

kecskemet_forditoiroda