Angol fordítás

Angol magyar fordítás KecskemétAngol-magyar, magyar-angol fordítás a kecskeméti Bilingua fordító és tolmácsiroda segítségével.

A világon a legelterjedtebb idegen nyelv az angol. Világnyelvként tartjuk számon, számtalan ember ismeri és beszéli. „Gyorstalpaló” nyelvkurzusokon rövid időn belül el lehet sajátítani az angol nyelvből annyit, amennyire egy külföldi kiránduláshoz, vagy munkavállaláshoz szüksége van az embernek. Viszont más a helyzet, amikor angol nyelvű írott szövegekkel találkozunk, és pontos fordításra lenne szükségünk, de olyan szinten már nem bírjuk a nyelvet. Ilyen és ehhez hasonló esetekben veheti igénybe a Kecskeméti Bilingua Fordítóiroda segítségét!

Hivatalos angol fordítás készítése Kecskeméten, fordítás magyarról angolra és angolról magyar nyelvre az év szinte minden napján.

Angol üzleti fordítás, jogi fordítás, műszaki fordítás Kecskeméten, bölcsészettudományi és pszichológiai fordítás, könyv fordítása angolra, orvosi és egészségügyi angol fordítása szakszerűen és gyorsan Kecskeméten.

A Bilingua fordítóiroda munkatársai komoly szakmai háttérrel rendelkeznek, pillanatok alatt elvégzik a rájuk bízott munkát, s a megrendelő által kiszabott határidőn belül teljesítenek. Angol fordítás, szakfordítás Bács-Kiskun megye területén.

Angol fordítás készítése KecskemétenHogyan juttathatja el hozzánk a fordítandó szöveget?

Kecskeméti irodánk a többi fordítóirodától eltérően, hosszú nyitva tartással dolgozik, ami azt jelenti, hogy a megszokott munkaidő lejárta után is felkeresheti személyesen irodánkat, és elhozhatja hozzánk az anyagot.

Ha Önnek egyszerűbb postai úton eljuttatni hozzánk a fordításra váró szöveget, akkor ezt is megteheti. Viszont azzal számolnia kell, hogy nem azonnal kapjuk meg az anyagot, és a kész munkára a posta miatt Önnek is várnia kell.

A legegyszerűbb illetve leggyorsabb módja annak, hogy eljusson hozzánk a megrendelés, az nem más, mint az internet. Küldje el email címünkre (bilinguaforditasok@gmail.com) a fordításra váró anyagot, olyan formátumban, amilyenben tetszik, akár scannelt változatban is, és mi a lehető legrövidebb határidőn belül visszaküldjük a kész munkát. Tegyen velünk egy próbát!

Az elvégzett fordítás kifizetése

A kifizetést is leegyszerűsítettük, ugyanis a CIB banknál nyitott számlánkra kell utalni a pénzt. A számlaszámot megadjuk Önnek, miután megegyeztünk az árban! A legolcsóbban dolgozunk a piacon, ugyanis a mi árainkra nem tevődik ÁFA, mert ÁFA mentesek vagyunk, valamint nincsenek rejtett költségeink, és visszatérő ügyfeleinket különböző kedvezményekben részesítjük!

Angol fordítás áraink

A Bilingua Fordítóiroda Kecskeméten lektorálással és tolmácsolással is foglalkozik, hivatalos angol tolmácsolás (szinkron és konszekutív tolmácsolás) Kecskeméten.

Expressz angol fordítás Kecskemét városában

Munkatársaink mindig azon igyekeznek, hogy az angol fordítást a lehető legrövidebb időn belül, ugyanakkor szakszerűen és a legmagasabb színvonalon készítsék el Önnek Kecskeméten, ahol a vállalkozások, céges ügyek során egyre többen fordulnak hozzánk ilyen fordításokért. A jó fordításról azt kell tudni, hogy olyan, mint az eredeti szöveg, tehát nem lehet azt érezni rajta, hogy itt egy fordításról beszélünk, mert ugyanúgy folyik, mint az eredeti szöveg. Ha Ön is szeretne hatékonyabban kommunikálni és szót érteni a világgal, akkor bennünk megtalálta az üzleti partnerét.

Fordító irodánk Kecskeméten több éves tapasztalattal rendelkezik és büszke rá, hogy mindig betartja a megbeszélt határidőket.

Legtöbbször ezeket fordítjuk:

  • Cégkivonatok, éves beszámolók
  • Általános iskolai, középiskolai bizonyítványok
  • Index, leckekönyv
  • Családi állapot igazolás
  • Adóigazolások

Mi volt eddig a legnehezebb, amit angolról fordítottunk?

Nemrégiben egy cég azzal keresett fel minket, hogy mivel külföldről importálnak mezőgazdasági gépeket, ezért rendszeresen szükségük lenne egy olyan megbízható fordító irodára, amely képes akár rövid idő alatt több száz oldalt is lefordítani bizonyos európai nyelvekre. Főnökünk természetesen elvállalta a megbízást, és azóta is sikeresen együttműködünk ezzel a céggel. A legnehezebb dió, ami eddig az utunkba került az egy vetőgép használati utasítás fordítás volt angolról magyarra, ahol jelentős felkészülés előzte meg a tényleges fordítást, s utána is többszöri lektoráláson esett át a szöveg, hogy biztosak lehessünk benne, hogy mindent pont úgy fordítottunk, ahogy azt magyarul használják. A fordítás jó lett, az ügyfél elégedett volt, s azóta is sikeresen együtt dolgozunk, együtt könnyebben szót értünk bármilyen nyelven.

Kik készítik a fordítást? Mitől olyan profik ők?

Irodánk kizárólag szakfordítókkal dolgozik együtt, akik a felsőfokú C típusú nyelvvizsgát már régen megszerezték, s a további szorgalmas tanulás eredményeképpen sikerült megcsinálniuk a rendkívül nehéz fordítói vizsgát is, így hivatalosan is fordítóvá váltak.

Az ilyen vizsga egyáltalán nem könnyű, s nem elég a nyelvet kitűnően használni, gyorsnak és terhelhetőnek is kell lenni, hiszen egy rövid idő alatt viszonylag nagyobb terjedelmű szöveget kell angolra fordítani, vagy angolról magyarra. Utána természetesen vannak különböző jellegű feladatok, amellyel megpróbálják megállapítani, hogy ki mennyire beszéli a nyelvet. A vizsga előtt egy éves felkészítő tanfolyamot szoktak indítani, de még így is csak kevés embernek sikerül, olyan magas a követelményszint.

Amennyiben Ön is szeretne minőségi fordítást kapni Kecskeméten elérhető árak mellett, úgy hívjon minket, vagy töltse ki az adott mezőket a weboldal jobb oldalsó részén, illetve csatolja a lefordítandó fájlokat. Minőségi angol fordítás Kecskeméten, segítünk Önnek időt és pénzt spórolni a hét minden napján!

Hívjon bennünket most, vagy kérje ajánlatunkat online, és mi egy órán belül válaszolunk az Ön levelére!

kecskemet_forditoiroda